en hu de
Telefon: 72/228-258
Mobil: 20/983-8880
7631 Pécs, Köves-Földi u. 33.
Szolgáltatások
Cégbemutató

Cégbemutató

A Géplak Építőipari Kft. 2007-ben alakult, és a kezdetektől fogva ad arra, hogy a lehető legmodernebb eljárásokat, eszközöket használja a mindennapokban, így könnyítve meg az ügyfelek életét.

 

A vállalatot irányító fiatal ügyvezető, a tudás, a fogékonyság és a nyitottság az újra mind jelzi, hogy a hagyományos megoldások mellett nagy hangsúlyt helyezünk az innovatív gondolkodásmódra, legyen szó az alapanyagok, az eszközök vagy az eljárások kiválasztásáról.

 

Nem véletlenül cégünk mottója az, hogy a tervezéstől a kivitelezésig. Pontosan tudjuk, mire van szüksége a megrendelőknek: minden területen megbízhatóságra, megfizethetőségre, alaposságra, precizitásra, sokat bizonyított szakértelemre.

 

Márpedig a céget közel egy évtizedes múltja alatt is számos ügyfél választotta, akiknek elégedettsége bizonyítja a munkánk minőségét. A sokrétű feladatoknak hála mi is folyamatosan fejlődünk, tanulunk, tapasztalatot szerzünk, így nyugodtan állíthatjuk, a tervezéstől, a kivitelezésen át a karbantartásig nincs olyan munka, amelyhez ne tudnánk hozzárendelni a megfelelő tudást és eszközöket. A szellemi tőkét a kollégák hordozzák, akiknek a kiválasztása legalább annyira fontos, mint amennyire megrendelőinknek szeretnénk megfelelni – egyik a másikból fakad. Manapság, amikor a rossz, kontár munkavégzés miatt megannyi negatív tapasztalat teszi bizalmatlanná a megrendelőket, a Géplak Kft. csakis a legképzettebb kollégákkal dolgozik, akiket tudáskincsük mellett a megrendelőkkel való bánásmód is alkalmassá tesz a közös munkára.

 

A cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt – a különböző menüpontokban részletezzük ezeket –, s a minél tökéletesebb munka érdekében folyamatosan bővítjük tevékenységünket és a dolgozói létszámot is. A cég saját tulajdonú kisteher-gépjárműveket használva teljesít a feladatot, amelyek mindegyike felszerelt az összes szükséges eszközzel. A munkák zömét Baranya. Somogy, Tolna és Bács-Kiskun megyében végezzük, de a cégünk jó hírének köszönhetően olykor távolabbi területeken minket választanak partnerként. A hosszú évek alatt kialakított remek megítélésnek köszönhetően több jó hírű pécsi mérnöki irodával állunk kapcsolatban. Állandó és évek óta kipróbált konzorciumi-alvállalkozói kapcsolatokkal rendelkezünk, beszállítóink az ország legnagyobb kereskedői, s kitűnő munka- és baráti kapcsolatot ápolunk a helyi vezetőséggel is.

 

Az ügyfelek elégedettsége a munkánk elismerése.


Vállalkozásunk bizonyított és ellenőrzött módon minőségi szolgáltatást kíván nyújtani. Ennek szellemében 2014-óta, minőségbiztosítási követelményeknek megfelelve Környezetközponti Irányítási Rendszerünk Építőipari generál-kivitelezés vonatkozásában ISO 14001:2004 szabvány szerint működik.