Cégbemutató

Cégbemutató

A Géplak Kft. 2007-ben alakult. Kezdetben épületgépészeti kivitelezőként tevékenykedtünk, majd az idő előre haladtával folyamatosan bővítettük ki tevékenységi körünket üzemeltetéssel, karbantartással, majd építőipari generál kivitelezéssel. 

A vállalatot irányító vezetők, a tudás, a fogékonyság és a nyitottság az újra mind jelzi, hogy a hagyományos megoldások mellett nagy hangsúlyt helyezünk az innovatív gondolkodásmódra, legyen szó az alapanyagok, az eszközök vagy az eljárások kiválasztásáról.

 

Pontosan tudjuk, mire van szüksége a megrendelőknek: minden területen megbízhatóságra, megfizethetőségre, alaposságra, precizitásra, sokat bizonyított szakértelemre.

 

Márpedig a céget több mint egy évtizedes múltja alatt is számos ügyfél választotta, akiknek elégedettsége bizonyítja a munkánk minőségét. A sokrétű feladatoknak hála mi is folyamatosan fejlődünk, tanulunk, tapasztalatot szerzünk, így nyugodtan állíthatjuk, a tervezéstől, a kivitelezésen át a karbantartásig nincs olyan munka, amelyhez ne tudnánk hozzárendelni a megfelelő tudást és eszközt. A szellemi tőkét a kollégák hordozzák, akiknek a kiválasztása legalább annyira fontos, mint amennyire megrendelőinknek szeretnénk megfelelni. Manapság, amikor a rossz, kontár munkavégzés miatt megannyi negatív tapasztalat teszi bizalmatlanná a megrendelőket, a Géplak Kft. csakis a legképzettebb kollégákkal dolgozik, akiket tudáskincsük mellett a megrendelőkkel való bánásmód is alkalmassá tesz a közös munkára.

 

 

Az ügyfelek elégedettsége a munkánk elismerése.

 

Vállalkozásunk bizonyított és ellenőrzött módon minőségi szolgáltatást kíván nyújtani. Ennek szellemében 2017-óta, építőipari generál-kivitelezés vonatkozásában Munkahelyi egészségvédelem és biztonság Irányítási Rendszer szellemében, MSZ 2001:2008 (BS OHSAS 18001:2007) szabvány szerint működik.

Kapcsolat Telefon: +36 72/228-258
Mobil: +36 20/983-8880
7631 Pécs, Köves-Földi u. 33.